Onze aanpak

Onze aanpak

Wij stáán voor onze producten! De beste verpakkingsoplossing voor u en de beste verwerkbaarheid op uw afvullijn. Met deze combinatie maken we het verschil. Dat doen we met:

  • Advies voor de beste verpakking
  • Advies voor een betere verwerking op uw afvullijn
  • FSSC 22000. Dé internationale standaard voor voedselveiligheid
  • Scherpe tarieven en korte levertijden
  • Duurzame oplossingen: mono-materiaal producten

Vakmanschap

INVENTARISATIE

Samen inventariseren we uw wensen en de eisen op het gebied van folies en bedrukkingen. Wat zijn de mogelijkheden als de verpakking vet- licht- geur- zuur- en/of waterdampdicht moet zijn? Wij houden rekening met voedselveiligheid en duurzaamheid waarbij de uitstraling van uw product voorop staat. Onze nieuwste mono-materiaal oplossingen sluiten perfect aan bij de huidige eisen uit de markt.

PROCES

Uw aanvraag wordt vooraf beoordeeld in een technisch overleg, waarin de juiste balans wordt gezocht tussen perfectie en effectiviteit. Door dit vooraf te bepalen voorkomen we onaangename verrassingen of dilemma’s. Het resultaat? Een 100% functionele verpakking die volledig in lijn ligt met uw marketing wensen. Het kwalitatief afleveren van uw producten gebeurt onder grote nauwkeurigheid. Onze vakkundige mensen weten precies hoe ze uw verpakking het beste kunnen maken. En bovendien ook doen we dat ook nog eens met een groen hart.

First time right

Wij nemen je volledig mee in het proces van foliebedrukkingen. Dit betekent in de praktijk dat we volgens het first-time-right principe werken. Verrassingen komen bijna niet meer voor en het productieproces loopt veelal geheel volgens schema.

Wij werken in multidisciplinaire teams vanuit het first-time-right principe om de beste kwaliteit te kunnen leveren en garanderen. Elk detail moet kloppen.

Een team bestaat uit:

  • Kwaliteitsmanager
  • Accountmanager
  • R&D
  • Repro

Door de samenstelling van het team kunnen we tijdens het druk- en verpakkingsproces snel schakelen, testen en aanpassen. Het eindresultaat kunnen we op deze manier zo efficiënt mogelijk bereiken. De klanttevredenheid is dan ook hoog:, onze klanten zijn tevreden over de wijze waarop wij eventuele klachten oplossen.

Kwaliteit en Veiligheid

We staan garant voor een voedselveilige verpakking door ons FSSC 22000 certificaat. Het certificaat kunt u HIER downloaden.

We werken met een volledig geïntegreerd traceerbaarheidssysteem. Hiermee kunnen we de herkomst van elke centimeter folie en elke druppel inkt terugvinden. Alle geleverde grondstoffen, hulpstoffen, half- en eindfabrikaten zijn traceerbaar.

We gaan pas over tot het drukken van de order wanneer bij een afmonstering de productieleiding en/of onze klant akkoord geeft op een aantal criteria. Tijdens het drukproces wordt het drukresultaat voortdurend spectraal gemeten. Al deze stappen en maatregelen zorgen ervoor dat wij al jaren op een uitzonderlijk hoog niveau opereren en onze klanten een zorgeloze service kunnen bieden.

Meer weten over drukwerk?

CERTIFICERING

Altacel heeft gekozen voor het internationaal best erkende voedselveiligheidscertificaat FSSC 22000. Onze producten voldoen hiermee aan de hoogste kwaliteit standaard.

U vind ons certificaat HIER.

FSSC 22000

Dit is de eerste wereldwijde standaard voor de gehele voedingsmiddelenindustrie en is goedgekeurd door de GFSI. De Stichting Certificatie Voedselveiligheid (SCV) heeft de FSSC 22000 standaard ontwikkeld en biedt een kans om internationale harmonisatie op het gebied van voedselveiligheid te realiseren.